Filtros activos

Safrà d’Orta Kika 0.3g
  • En oferta!

Safrà d’Orta Kika 0.3g

8,50 €
Disponibilitat: 6 Disponible

Producte de les Terres de l'Ebre.

Família d'emprenedors hortolans, que han volgut recuperar el cultiu del safrà a les nostres terres. Produir-lo i cultivar-lo de manera tradicional tal comes feia abans, on el Safrà d'Orta (Horta de Sant Joan) era el més preuat i considerat un dels millors d'Europa, per la manera de cultivar-lo, pel seu assecament únic i pel seu aroma.

Molí XL fusió pebres 170g
  • En oferta!
  • Fuera de stock

Molí XL fusió pebres 170g

7,50 €
Disponibilitat: No disponible

És una barreja que combina el sabor especial de cinc tipus de pebres en gra que, en moldre'ls instants abans del consum, ofereix un sabor especialment indicat per a carns, peixos i guisats. Els pebres estan a la meitat de la seva maduració, i és una de les més usades a l'antiguitat. El sabor picant del pebre s'obté del compost piperina, que es troba a la closca i a la llavor del pebre. Utilitzades per amanir salses de tota mena, carns, peixos i guisats. Es tracta d'una espècia molt usada al pollastre rostit.

Pes net: 170g.

Molí XL Pebre Negre 180g
  • En oferta!

Molí XL Pebre Negre 180g

5,50 €
Disponibilitat: 5 Disponible

El Pebre Negre es produeix quan el gra del pebre està a la meitat de la seva maduració, i és una de les més usades a l'antiguitat. El sabor picant del pebre s'obté del compost piperina, que es troba a la closca i llavor del pebre. És utilitzada principalment en guisats, així com en carns rostides a la graella, sopes, adobs, pastes, arrossos. És una de les espècies que es pot utilitzar per a gairebé qualsevol àpat.

Pes net: 180g.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar i optimitzar l'experiència de l'usuari.